Naše

Usluge

Kontaktirajte nas za još informacija

Škola Jahanja

Najznačajnija aktivnost naše škole jahanja je da što većem broju ljudi približimo užitak koji interakcija sa konjima sa sobom nosi. Konji koji učestvuju u školi jahanja su poslušni, pouzdani, naviknuti na gužvu, buku i nagle pokrete. Ovde možete saznati više o našim konjima.

Iznajmljivanje konja i kočija za proslave

Vožnja za pamćenje!Ako želite da živite u bajci makar jedan dan, možemo vam ostvariti snove. Kočije će upotpuniti vaše venčanje bezvremenom elegancijom i ostaviti sve bez daha. Konji i kočije bez izuzetka ostavljaju snažan utisak i uspomene koje ne blede.

Iznajmljivanje konja i kočija za snimanje filmova

Red Plums in Syrup, Dry and Elegant (Light to Medium Bodied, 12.5% ABV)

Transport konja

Imamo dugogodišnje iskustvo u bezbednom transportu konja. Na raspolaganju imamo više prikolica i jedan kamion za transport konja, pa možemo obezbediti udobnu vožnju za do 12 konja istovremeno. Želimo da istaknemo da su svi naši vozači iskusni konjari i ljubitelji konja koji obraćaju pažnju na svaki detalj kako bi osigurali što manje stresno i bezbednije putovanje za Vašeg konja.

Jahački izleti i odmori

Srbija je nova i nadasve uzbudljiva destinacija za aktivan odmor. Ovo je prilika da se lepota netaknute prirode u Srbiji otkrije iz najbolje moguće perspektive- iz sedla.

Terapijsko jahanje

Poznato je da terapijsko jahanje ima blagotvorno dejstvo i na telo i na psihu. Osobe koje pate od najrazličitijih tipova smetnji mogu imati koristi od terapijskog jahanja. Provođenje vremena sa konjima na otvorenom je oslobađajuće i ispunjavajuće iskustvo samo po sebi. Interakcija i građenje veze sa ovim veličanstvenim životinjama ima moćan uticaj na gotovo svakog čoveka. Savladavanje veštine kontrolisanja ove snažne životinje može povećati samopouzdanje osoba koje se suočavaju sa različitim vrstama smetnji.

Obuka konja

Ukoliko želite da Vam konj bude obučen za jahanje ili vožnju, možemo ponudi širok spektar usluga od osnovnog treninga i socijalizacije do najahivanja i prezanja. U zavisnosti od želje vlasnika možemo koristiti različite metode obuke, ali verujemo da se najbolji rezulati postižu tehnikama prirodnjog konjarstva koje se zasnivaju na pažljivom rukovanju koje ne izaziva traumu kod konja. Ovim tehnikama konj se podstiče da sarađuje bez bilo kakvih vidova prisile.

Izrada, restauracija i popravka kočija

Naš tim u proširenom sastavu može pružiti različite usluge kada su u pitanju vozila koja vuku konji- od kočija do saonica. Možemo izraditi, restaurirati ili popraviti bilo koje vozilo i ispuniti sva vaša očekivanja zato što uvek pružamo najbolji kvalitet. Na zahtev vozila mogu biti ukrašena finom rezbarijom.

Pansion za konje

Nudimo uslugu kompletnog pansiona za konje, a naš pun pansion uključuje sledeće:Boks Kvalitetno seno Prirodnu zrnastu hranu koja se daje dva puta dnevno Svakodnevno čišćenje Svakodnevni trening Mogući su različiti dogovori i opcije, kontaktirajte nas za više informacija.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate bilo kakva pitanja u vezi naših usluga, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.